112

Gewonde mishandeling Grave is een 46-jarige man uit Deest

Deel met je vrienden

Gewonde mishandeling Grave is een 46-jarige man uit Deest

De hulpdiensten hebben vrijdagmorgen een 46-jarige man uit Deest met een ernstige hoofdwond met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is de man mishandeld.Grave – De recherche is een onderzoek begonnen naar een ernstige mishandeling in Grave. Vrijdagochtend werd kort na 3.30 uur in die plaats een zwaargewonde man aangetroffen voor de deur van een woning aan de Gasthuisstraat.

De man zat onder het bloed en was niet aanspreekbaar. De 46-jarige man uit het Gelderse Deest werd ter plekke door ambulancepersoneel behandeld en met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Specialisten van de technische recherche deden op de plek waar de man werd gevonden uitgebreid sporenonderzoek. Op straat was een bloedspoor te zien dat ophield bij een café een aan de Hamstraat. Om die reden vindt ook bij dit café sporenonderzoek plaats, dat vermoedelijk nog een groot deel van vrijdagochtend in beslag neemt.

Wie weet meer?

Op dit moment is er nog veel onduidelijk over de achtergronden van de mishandeling. De recherche is dringend op zoek naar getuigen of mensen die meer weten. Ook is het team op zoek naar personen die mogelijk over camerabeelden beschikken waarop iets te zien is. Alle informatie kan worden gedeeld of worden doorgegeven op 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook: 0800-7000.

Bron en foto Politie .

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top