Afferden

Persbericht van de organisatie Oktoberfeesten.

Deel met je vrienden

Persbericht

Beste vrienden van de Oktoberfeesten,

De organisatie heeft zojuist, in goed overleg, besloten dat we onze schouders er onder gaan zetten en gaan proberen dat jullie niet het Feest der Feesten wordt ontnomen.We zijn ons er van bewust dat jullie je er (samen met ons) weer enorm op verheugd hebben. Het bier staat tenslotte al gekoeld en alle artiesten staan te popelen. Afblazen is voor ons eigenlijk geen optie!

Misschien moeten we hier en daar wat consessies doen op de aankleding, maar zeker niet op de veiligheid. Die staat voor ons boven alles.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen en danken jullie alvast voor alle steun en hulp die is aangeboden. Dat geeft ons als organisatie een super goed gevoel en steun in de rug.

Wij gaan laten zien waar een kleine gemeenschap groot in is!!

Er zijn trouwens nog kaarten te koop voor de vrijdagavond waar Dinteren dut Normaal had beloofd het ‘dak er af’ te spelen. Daarna volgt Rowwen Hèze die de tent op de kop gaat zetten en HerOOsfrom the ZerOOs sluit knallend af. En toch weten we zeker dat de tent fierovereind blijft staan.

De vrijdagavond belooft dus een spektakel te worden, maar wij zijn er van overtuigd dat we dat ook zaterdag, tijdens de zesde editie van ons Oktoberfeest, nog een keer dik overdoen. Met wie? Dat blijft ook dit jaar een verassing.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top