Advertentie
Categorieën

Maasenwaalgids

Lokaal nieuws uit het land van Maas en Waal.Altijd op de hoogte wat er regionaal gebeurt .

Politie schrijft bekeuringen uit bij school in Dreumel…

Deel met je vrienden

Bericht Politie Westmaasenwaal…
Dreumel
N.a.v. klachten dat men geen gehoor geeft aan de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers bij de oversteekplaats aan de Nieuwstraat, nabij de Oversteek, hebben wij toezicht gehouden.
Wij hebben geen overtredingen op dat gebied daar gezien. Wel zagen wij dat er kinderen los in de auto’s werden vervoert. Hiervoor zijn bestuurders verbaliseert. Ook zagen wij dat bestuurders soms nog te weinig tijd reserveren om de ruiten van hun auto goed vrij te maken van ijsvorming/condens. Daar de komende tijd vorst wordt verwacht vragen wij uw aandacht hiervoor. De boete voor niet voldoende zicht is 230 euro en bevroren buitenspiegels 140 euro !!! Hierbij komt 9 euro administratiekosten nog bovenop.

Deze Verkeersbrigadiers zijn opgeleide vrijwilligers welke daar staan om de kinderen, inwoners van Dreumel, veilig over te laten steken. Daar er bestuurders zijn, dus ook fietsers geen gehoor geven aan de aanwijzingen van de verkeersbrigadiers vinden wij beschamend. De komende tijd zullen wij regelmatig ons gezicht daar laten zien. Soms opvallend en soms onopvallend.
Bron politie Westmaasenwaal


Deel met je vrienden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *