Gemeente Westmaasenwaal

Buurtsuper in Maasbommel stopt er mee .

Deel met je vrienden

Maasbommel zonder super

 

MAASBOMMEL – De Buurtsuper Maasbommel gaat op 23 september dicht. Daarmee is er geen enkel Maasdorp meer waar inwoners terechtkunnen voor de dagelijkse boodschappen.

De supermarkt leed geen verlies, maar maakte ook geen winst. Er was te weinig klandizie uit het dorp. Het toeristenseizoen maakte veel goed, maar niet genoeg om te groeien.

 

 

 

 

 

 

De Fam. Vuister van Buurtsuper Maasbommel heeft met pijn in hun hart besloten om de deuren van de Buurtsuper te sluiten en wel op zaterdag 23 september a.s.
Met veel enthousiasme en hard werken hebben wij de Buurtsuper gerund. Het zijn dan ook fijne en gezellige jaren geweest om op terug te kijken. Wij willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor hun klandizie.
Wij zijn 2,5 jaar geleden begonnen in ons eigen pand met de Buurtsuper, nadat de Attent in Maasbommel zijn deuren had gesloten. Helaas is in de afgelopen 2,5 jaar gebleken dat een Buurtsuper in Maasbommel geen bestaansrecht heeft. Dit is ook de conclusie die getrokken kan worden uit de enquete die wij hebben laten houden onder de inwoners van Maasbommel. Daarom gaat nu de deur definitief dicht.
Loodgietersbedrijf H.J. Vuister blijft gewoon bestaan. Wij gaan ons weer volledig richten op ons installatiebedrijf.

Carola en Henk Vuister hebben afgelopen weekend besloten te stoppen. Lees Meer : De gelderlander

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top