Dreumel

Vacature doktersassistente Dreumel

Deel met je vrienden

Vacature doktersassistente Dreumel

Voor de huisartsenpraktijken Leest (de Tweestroom) en Loman & Gerrits in Dreumel zijn wij op zoek naar een doktersassistente per 1 januari 2018.
Wij zoeken een ervaren, zelfstandige en gediplomeerde collega voor ongeveer 17 uur per week, in elk geval voor de dinsdag, donderdag en vrijdag.

 


Je bent stressbestendig, stelt je graag flexibel op en hebt bij voorkeur ervaring met Medicom.
Vanuit het gezondheidscentrum Dreumelzorg werken we met een klein team enthousiaste assistentes samen voor twee huisartsenpraktijken Leest en Loman & Gerrits. Samen vormen wij een leuk en gemotiveerd team dat het bieden van kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg vooropstelt.
Daarnaast maken onze praktijken deel uit van de Huisartsengroep Samenstroom. In dit samenwerkingsverband werken 4 huisartsenpraktijken in de gemeente West Maas en Waal samen. Er wordt voor elkaar waargenomen tijdens middagen en vakantieperiodes. De praktijken hebben een gezamenlijke telefooncentrale waardoor de praktijken met elkaar in verbinding staan.
Je voornaamste werkzaamheden zullen bestaan uit telefonische triage (waaronder ook telefonische triage tijdens middagwaarneming voor de huisartsengroep), agendabeheer, balie- en administratieve werkzaamheden, kleine verrichtingen, uitstrijkjes en wondverzorging.
Je sollicitatie is van harte welkom en kun je tot 1 december 2017 richten aan:
Huisartsenpraktijken Leest en Loman & Gerrits
Ter attentie van Trudy Loman, Paulushof 7 6621 CH Dreumel
Tel: 0487-571188
Of per email: trudy_loman@hotmail.com

Meer informatie over onze praktijken tref je aan op

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top