Dreumel

Volgens de sint waren alle ouderen van Dreumel dit jaar heel lief.

Deel met je vrienden

Volgens de sint waren alle ouderen van Dreumel dit jaar heel lief.

Door Sint Henk

Gisteren was het dan zover. Hij is al overal in het land. Maar de Sint heeft vandaag ook Dreumel bezocht, en wel de seniorenvereniging, die met 120 senioren een middagje hadden om met elkaar een gezellige feest van en met Sint Nicolaas te vieren.
En gezellig was het want om 14.00 u was de zaal van Jan Bouman al helemaal vol en was het wachten op het grote moment dat de Sint en zijn Pieten binnen kwamen. Dit keer waren het er zelfs 2 en echte ( zwarte). Toen de muziek ( Rene Goossens) begon te spelen en de Sint met zijn Pieten binnen kwam was dat het sein tot een geweldige Sint-Nicolaas middag. Er werd gedanst en gezongen, Ook werden er mensen gehuldigd en in de bloemetjes gezet, die zich het gehele jaar inzetten om het de senioren naar hun zin te maken, wat hier in Dreumel al jaren goed lukt.
Na al dat gezang en gedans, (vleta`s – losse polka`s en tango`s) moet er ook gegeten worden. En daar had Jan Bouman inmiddels alweer voor gezorgd, Jan had alweer een overheerlijke pan erwtensoep voor ons gemaakt.
Na de soep, roggebrood met spek, ging er nog een dansje door, maar hadden de meeste het wel gezien het was tenslotte ook al 18.30 u.
Seniorenvereniging kan terugkijken op een bijzonder geslaagd Sint-Nicolaasmiddag.
Bedankt en snel tot zien op 20 december, wat dan houden de Dreumelse senioren weer een Kerstmiddag. Dank aan alle die deze middag tot zo`n succes hebben gemaakt, en gauw weer tot ziens allen.

Bekijk het hele foto album van Henk Van Coolwijk : Fotoalbum

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top