Dreumel

Dreumelse ouderen schenken ruim 500 euro aan Stichting Wens Ambulance Gelderland”

Deel met je vrienden

Dreumelse ouderen schenken ruim 500 euro aan Stichting Wens Ambulance Gelderland”

 

Door Henk Van Coolwijk

Senioren van Dreumel hadden weer eens een Kerstviering. Kerst wordt gezien als een van de mooiste tijden van het jaar, en daar heeft de seniorenvereniging alvast een voorschotje op genomen.
Al om 14 00 u werden we ontvangen in een lekker verwarmde feestzaal van `t Centrum, met een lekker kopje koffie/thee en een goed met boter besmeerden snee kerstbrood.
Na het tweede kopje en het welkomstwoord van de voorzitter Frans Strik, was het de beurt aan het Seniorenkoor o.l.v. Tilly van Teeffelen die enkele bekende en minder bekende kerstliedjes ten gehoren brachten. Daarna weer een hapje en een drankje, en zoals een goede seniorenvereniging betaamd hadden ze dit keer ook weer mensen uitgenodigd om over hun goede doel te komen vertellen. Dit keer was het de beurt aan de “Stichting Wens Ambulance Gelderland” Deze Stichting vervult de laatste wens van terminaal en/of bedlegerige mensen.

 


Na een mooi en aandoenlijk verhaal door de voorzitster Petra van Ingen ging er een mandje rond waarin aangevuld door onze seniorenvereniging toch 500.00 € werd ingezameld voor dit goede doel, zodat ook zij wat ruimer in hun broek zitten.
Daarna het verhaal uit eigen werk door de Dreumelse auteur Willy van Leeuwen, over de avonturen van Sjakie.
Ook was er weer een mooi gedicht door Berty de Keijzer, en een van Coby van Rooij. Als het gezellig is dan snelt de tijd voorbij, Maar
we gingen nog niet huiswaarts voordat we ons tegoed hadden gedaan aan de lekkere worstenbroodjes en belegde broodjes met vleeswaar van Jan.
Nadat al dit lekkers was genuttigd sloot de voorzitter Frans Strik de middag af met alle fijne feestdagen te wensen, en weer snel terug te zien op de Nieuwjaarsreceptie van de Seniorenvereniging, op 10 januari om 14.30 u weer in `t Centrum van Jan Bouman te Dreumel. Bedankt en Fijne feestdagen

 

Senioren van Dreumel hadden weer eens een Kerstviering. Kerst wordt gezien als een van de mooiste tijden van het jaar,…

Geplaatst door Henk van Coolwijk op woensdag 20 december 2017

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top