Alforst

Vandaag was het afscheid van Sunny Phillip in Altforst

Deel met je vrienden

 

Vandaag was het afscheid van Sunny Phillip in Altforst

 

Door Henk Van Coolwijk

Na het afscheid in Maasbommel, was Altforst aan de beurt. Waar om 09.30 u ook een afscheidsmis werd gezongen voor de afzwaaiende pater Sunny Phillip.
In een tot nu toe drukst bezochte kerk werd ter ere van hem de Hlg Mis “Ter ere van O.L. Vrouwe van Lourdes” opgedragen, wat door het koor “Cecillia” en op orgel begeleid door Willy Schamp, op een voortreffelijke wijze twee stemmig ter gehoren bracht. Ook was er een toespraak door Mevr. I van Gelder die de pater prees voor al het goede werk wat hij hier in een relatief korte tijd (10 jaar) heeft gedaan.
Behalve het “Lead me Lord” waarvan de solopartij werd gezongen door Ineke van Gelder en Nolda van Ooijen, was er ook het “Ubi Caritas” gebracht door Anton van Ooijen en Jan van de Berg. met als (kippenvel moment) het danklied door het gehele koor aan pater Sunny gewijd “Dankt,dankt nu alle God” van J.S.Bach (vertaald in het Nederlands door de dirigent W. Schamp, wat natuurlijk op dat moment zeer toepasselijk was. Ook hier bedankt, het was een voortreffelijk gezongen Hlg Mis.

 

Fotoalbum : Fotoalbum

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top