112

Vol in de remmen door zelfgemaakte flitskast

Deel met je vrienden

Vol in de remmen door zelfgemaakte flitskast

BENEDEN-LEEUWEN – Aan de Trambaan in Beneden-Leeuwen stond ineens een flitskast. Niet van de politie, maar zelfgemaakt door bewoners van de buurt, zo vermoedt de politie. Daadwerkelijk flitsen deed het knutselwerk niet.

De nepflitskast stond in de berm op de weg tussen Boven- en Beneden-Leeuwen. Politieagenten zagen automobilisten van schrik op de rem trappen, waardoor het kastje werd opgemerkt. Ongelukken gebeurden er overigens niet.

Politie Westmaasenwaal

Afgelopen maandag 4 september troffen onze collega’s deze zelf gemaakt flitskast aan op de Trambaan. Deze stond in de berm net voor de Waterstraat als je vanuit Beneden-leeuwen komt gereden. De collega’s zagen voertuigen die richting Boven-Leeuwen reden van de aanwezigheid van deze flitskast schrikken. Bestuurders trapte pardoes op de rem met gelukkig verder geen gevolgen voor het verkeer achter deze voertuigen.

Wij snappen de reden waarom “een persoon” deze flitskast daar neer heeft gezet. Mocht deze actie een gevolg zijn van de constatering dat daar te snel wordt gereden, je mag daar 30 km/uur, dan vernemen wij dat graag. Meldt het bij de Gemeente en bij ons zodat er verantwoorde maatregelen genomen kunnen worden. Mogelijk kan de Gemeente daar structurele aanpassingen doen en de politie eventueel een gerichte snelheidsmeting/lasercontrole.

Maar bij deze de strekking van deze actie en daar kan ik mij in vinden. Houdt u rechtervoet onder controle en pas je snelheid aan.Gehele bebouwde kom van Beneden en Boven Leeuwen 30 km zone met uitzondering van de van Heemstraweg.

Beneden-leeuwenAfgelopen maandag 4 september troffen onze collega's deze zelf gemaakt flitskast aan op de Trambaan….

Geplaatst door Politie West Maas en Waal op woensdag 6 september 2017

 

 

Lees Meer : De gelderlander

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top