Overige

Hart van Nederland in Druten vandaag

Deel met je vrienden

Vandaag kwam Hart van Nederland een kijkje nemen in de escape rooms van gemeente Druten ! Wanneer kom jij met je vrienden!Een bezoek aan één van de twee escape rooms in de kelders van het gemeentehuis?

In het Drutens gemeentehuis vind je vanaf 15 februari een maand lang twee escape rooms. Laat je samen met een groep van 3 tot 5 personen opsluiten in de kelders van het gebouw. Ben de hackers te slim af! Zorg dat de verkiezingen op 21 maart 2018 door kunnen gaan! Ontsnappen is alleen mogelijk door teamwork, creativiteit en out of te box denken.

Iets voor jou en je vrienden of familie? Stel een team samen van maximaal vijf personen. Zorg dat ten minste twee leden tussen de 16 en 26 jaar zijn en dat ten minste twee leden uit de gemeente Druten komen. Kies welke room je wilt spelen en maak een afspraak via onze afsprakenkalender. Op de dag van je afspraak, verwachten wij je een kwartier vantevoren in de hal van het gemeentehuis. Zorg dat je op tijd bent, want anders gaat het van je speeltijd af! Deelname is gratis!

Escaperoom: De kelder
Complete chaos in de gemeente Druten! Hackers zijn het gemeentehuis binnengedrongen en hebben alles op zijn kop gezet. Druten is niet meer te herkennen en de verkiezingen dreigen niet door te kunnen gaan. Betreed de puinhopen en probeer te redden wat er te redden valt!

Escaperoom: Het archief
Hackers hebben toegang gekregen tot alle informatie van de gemeente. De chaos is groot en de verkiezingen in gevaar! Betreed het duistere archief van de gemeente en red de verkiezingen! Maar wees gewaarschuwd, je weet nooit wat je tegen komt…

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen heeft de Gemeente Druten in het gemeentehuis twee escape rooms ingericht. Die zijn er van 15 februari tot en met 15 maart. Het project heet Election Day.Videobeelden van SBS6.

Geplaatst door Kernachtig Druten op woensdag 14 februari 2018

Maak een afspraak

De escaperoom kun je alle avonden (ook in het weekend) boeken om 19.00 uur of om 20.30 uur, op zaterdag en zondag kun je de escaperoom ook ‘s middags boeken om 14.00 uur en 15.30 uur. Tijden die al bezet zijn, zijn niet meer zichtbaar in de afsprakenkalender.
Kies bij ‘activiteiten’ de escaperoom die je wilt bezoeken.
Vul bij ‘opmerkingen’ in met hoeveel personen je komt en de namen en leeftijd.
Let op! Minimaal twee personen moeten tussen de 16 en 26 jaar oud zijn en minimaal twee personen moeten uit de gemeente Druten komen.
Bron Gemeente Druten

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top