Zakelijknieuws

Burgemeester opent verbindingsdag bij Theehuis Maasbommel

Deel met je vrienden

Burgmeester Vincent van Neerbos was aanwezig bij de opening van verbindingsdag TheehuisMaasbommel

Rieke Vink was een beetje nerveurs voor de opening maar ze deed het heel goed .Chef klets Rieke zoals haar collega’s haar noemen mocht samen met burgemeester Vincent op de foto en de taart aansnijden ………

In oktober 2016 is Theehuis Fra Fensalir geopend. In dit prachtige verbouwde pand in Maasbommel wordt koffie en thee geserveerd met zelfgemaakt appelgebak en er kan geluncht worden. Er is tevens een grote tuin aan het water, die in de zomer dienst doet als theetuin.
Cliënten verrichten hier horecawerkzaamheden als dagbesteding en komen op deze manier in contact met de gemeenschap. Op de bovenverdieping van het theehuis is een klein museum gemaakt over ‘het IJslandse paard 50 jaar in Nederland’.
De locatie biedt met name in het voorjaar en in de zomer een toeristische route voor fietsers. Zo’n 1 kilometer verderop ligt een jachthaven met een groot watersportcentrum. De dorpskom is tevens op 1 kilometer te vinden.
Naast het theehuis staat Driestroomhuis Fra Fensalir 2 en zo’n tien kilometer verderop in Alphen staat Driestroomhuis Stal Fra Fensalir. Een aantal van de cliënten die in deze huizen wonen, werken in het theehuis als dagbesteding.
Bron Driehuis

Adres
Raadhuisdijk 9
6627AC Maasbommel
Meer info :

✨💛🎂

Geplaatst door Theehuismaasbommel op zondag 7 januari 2018

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top