Zakelijknieuws

Op de hoogte blijven acties ZLTO

Deel met je vrienden

Op de hoogte blijven acties ZLTO

Bent u ondernemer of belanghebbende en geen lid van de ZLTO? Maar wilt u wel op de hoogte blijven van de acties die de ZLTO neemt tegen de agri-terreur?

De laatste weken wordt de agrarische sector in het land van Maas en Waal overschaduwd door vernielingen en vandalisme. In de media ook al aangeduid als agri-tereur. De ZLTO (de ondernemersvereniging voor de agrarische sector) heeft de laatste weken nauw contact gehad met de politie en de burgemeester van West Maas en Waal, mevrouw Corry van Rhee-Oud Ammerveld. In een constructieve samenwerking  worden diverse acties  ondernomen om deze vorm van terreur te stoppen en te voorkomen. Eén voorbeeld hiervan is de opzet van een buurt whats app voor het buitengebied in de gemeente West Maas en Waal.

Als ZLTO corresponderen we hierover uiteraard met onze leden. Echter als ZLTO en gemeente realiseren we ons dat we daarmee niet alle belanghebbenden in het buitengebied bereiken. Mocht u als ondernemer in het buitengebied of andere belanghebbende toch graag op de hoogte worden gehouden dan is dit uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een mail versturen aan zltolandvanmaasenwaal@zlto.nl

Bron gemeente Westmaasenwaal

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top