Zakelijknieuws

Starter in de Spotlight 2017 Femme Vital in de spotlight.

Deel met je vrienden

Starter in de Spotlight 2017

Starters zijn de ondernemers van de toekomst. Vaak kan deze doelgroep wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom organiseert Rabobank Maas en Waal in 2017 de verkiezing Starter van het Jaar 2017. Dit jaar wordt er elk kwartaal één starter genomineerd en ‘in de Spotlight’ gezet. Deze onderscheidt zich van andere starters door bijvoorbeeld innovatie. De vier genomineerden dingen vervolgens aan het begin van 2018 mee naar de titel Starter van het Jaar 2017. En uiteraard mag iedereen weer een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete starter!

Lokaal ondernemen

Onder de ‘Starter van het kwartaal’ verstaan wij een veelbelovende en professionele ondernemer met ambitie. Daarbij is het enorm belangrijk dat de onderneming in het Land van Maas en Waal actief is. ‘Wij geloven in zelfstandig ondernemerschap. Dat is het fundament van onze coöperatieve organisatie’, zegt Arjan Kruisselbrink, directeur Bedrijven. ‘Startende ondernemers zijn de ondernemers van de toekomst. Met een campagne als deze hopen wij hen een vliegende start te geven.’

In het derde kwartaal van 2017 is Femme Vital uit Beneden Leeuwen genomineerd. Caroline van Zwam en Miranda van Beek dingen begin 2018 mee naar de titel ‘Starter van het Jaar 2017’.

Een frisse, gemoedelijke sportschool voor vrouwen, dát is wat de eigenaren Caroline en Miranda voor ogen hebben met hun sportschool Femme Vital: ‘Wij vinden het belangrijk dat alle vrouwen, van 18 tot 85 jaar, zich prettig voelen tijdens en na het sporten. De sfeer en het sociale aspect spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom gaan we voor  persoonlijke aandacht, sporten in kleine groepen én een kopje koffie of thee na de workout om gezellig na te praten. Dat wordt enorm gewaardeerd.”

Niet alleen gaat de aandacht uit naar het sporten. Ook voor voedingsadvies kunnen dames bij Femme Vital terecht. “Als voedingscoaches helpen we vrouwen met diverse voedingsvragen,” vertelt Caroline, “Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van afvallen, vermoeidheid en of je wel genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Geen shakes, geen schema’s, maar een programma helemaal op jouw persoonlijke situatie gebaseerd. Niet ineens je hele levensstijl veranderen, maar rustig aan bekijken wat bij jou past.”

Met een grote glimlach stonden de dames starterscoördinator Mark Verhoef op te wachten: “Als je door je bank genomineerd wordt voor de titel ‘Starter van het Jaar’ is dat natuurlijk een mooie bevestiging dat je goed bezig bent!” Meer weten over Femme Vital?

Kijk op www.femmevitalleeuwen.nl

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

https://ds1.nl/c/?wi=259642&si=7115&li=1336123&ws=
To Top